Deprecated: تابع get_page_by_title از نگارش 6.2.0 منسوخ شده است! به جای آن از WP_Query استفاده نمایید. in
/home/elizacom/domains/elizacompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line
6031
Deprecated: تابع get_page_by_title از نگارش 6.2.0 منسوخ شده است! به جای آن از WP_Query استفاده نمایید. in
/home/elizacom/domains/elizacompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line
6031
مکان شما: خانه1 / همکاری2 / همکاری با کارخانه های بسته بندی
همکاری با کارخانه های بسته بندی
بازرگانی الیزا بار مورد نیاز کارخانه های بسته بندی حبوبات مدرن و همچنین شروع به کار را در تمامی شهرها، بدون محدودیت در مقدار و کیفیت مورد نظر، تامین می کند. معمولا کارخانه ها یکسری حبوبات مشخص جهت بسته بندی و عرضه به بازار نیاز دارند که توسط بازرگانی الیزا در کمترین زمان قابل تامین است.
بازاریابی محصولات کارخانه
کارخانه های پیشرفته و همچنین شروع به کار به ترتیب همیشه دغدغه فروش بیشتر و استارت فروش دارند. شرکت بازرگانی الیزا با دارا بودن ارتباطی جامع و گسترده با فعالان حوزه حبوبات و مصرف کنندگان، همچنین دارا بودن کادر بازاریابی قوی، توانایی کمک به کارخانه های بسته بندی حبوبات را در راستای فروش دارد.
حبوبات بسته بندی شده تولید ایران، از جمله محصول صادراتی ایرانی می باشد که سال هاست توجه بازارهای خارجی از جمله کشورهای عربی را به خود جلب کرده است. بازرگانی الیزا صادرات حبوبات بسته بندی شده که دارای مجوزهای لازمه هستند و همچنین کیفیت مطلوبی را نیز دارا می باشند، عهده دار است.
خریداران شرکت های بسته بندی مصرف کنندگان نهایی نیستند، بلکه خریداران داخلی آن شرکت های بازرگانی و عمده فروشان هستند. بازرگانی الیزا به علت تعامل سالانه با این قشر خریداران جهت تهیه حبوبات بسته بندی کنار حبوبات فله، فروش داخلی محصولات کارخانه های بسته بندی حبوبات را نیز عهده دار است.